Tina Pavlin Dolls

tina pavlin3

Model: Tjaša K.

Dolls, trousers: Tina Pavlin

Make-up: Ana Lazovski

Bag: Zelo lepo

Photo: Petra Nuzdorfer

tina pavlin1

Advertisements

6 komentarjev

 1. Lepa.

 2. waaaaaaaaaaaaw ta druga mi je TOP:) res huda;)

 3. Zanimivo! Kako se dejansko potrjuje teza o o malarjih in pogledih… Namreč drugi sliki iz fotografskega vidika ni kaj očitati, kar pa me zelo moti in ne zgolj na tejle, temveč vseh fotografijah, kjer manekeni in manekenke pozirajo v pozah, ki naj bi bile visoka umetnost poziranja, prinešene direktno iz Milana, Pariza, Londona, ….

  Namreč konkretno ta poza je iz čudovitega modela naredil totalno grotesko, kjer v drži ni popolnoma nič lepega, glamuroznega (razumem NI glam fotka) ženstvenega. Tudi pozornost naj bi bila namenjena punčah, tako kot so vse krpice na modnih pistah, tisto kar naj bi se gledalo. Ampak, kaj ko je hudič povsod in ljudje (občinstvo, ki je zelo pri koritu) bolj kot ne opazujejo katero od modelk se bo dalo poflodrat na svoji krasni jahti…

  Verjetno nisem (prepričan sem v to) najbolj kompetenten komentirat modo in vse kar je z njo povezano (žal 99% stvari negativnih ali pa vsaj ekscesnih) ampak zdrava pamet mi govori, da prva fotka je tista, ki je dejansko “kjut”, druga pa hoče koketirat z “visoko” modo, ki je itak kvazi produkt, potrošniške norosti.

  joj kam sem zavižal…. hehe

  Petra sorry, ampak kot fotografinjo te cenim zelo, zelo, le na modno sceno gledam z zelo negativnimi pomisleki, ker v njej vidim zgolj poneumljanje.

 4. vsak ima svoj pogled in svoje mnenje, kar je prav 🙂 in prav je, da ga izrazi 🙂 hvala tudi tebi kot tudi ostalim…

  Kot si omenil, druga fotka ni nič glamurozna. imaš prav in sicer zaradi tega, ker to niti približno ni bil namen… vendar… namen je bilo predstavit punčke in pogled ti bo takoj ušel na golo telo modela, na prsni koš,kjer pa se punčke nahajajo. Misija končana 🙂 jaz se sicer ne morem strinjat z izjavo o jahti itd… hahahah, ker sem pač punca, ampk pri fantih pa verjamem da je tako in to ni prav. če tako gledaš na model ali manekenko in misliš le na to ko jo pogledaš, potem mislim da ta stran posla ni zate… 🙂

  še enkrat hvala za mnenje in se že veselim naslednjih 😉

 5. Great work!
  Keep it up!

  hugs
  shakira

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: