Salome predstavlja Diva Carneval 09 @ InBox 21.2.2009

Sobotni večer je bil v znamenju pusta, zato smo bili lahko priča neverjetnim kreacijam in zanimivim domiselnim pustnim kostumom. V klubu InBox se je gnetlo ogromno pustnih mask, ena bolj pestra kot druga. Le malo je bilo takšnih, ki niso bili napravljeni v pustne kostume. Na sobotno pustovanje je prišlo veliko podpornikov kraljice preoblačenja, saj so jo s tem dejanjem podprli v njeni največji želji, popolni preobrazbi.

Za odlično in pestro glasbo so poskrbeli DJ-i: Devius, Jaka, Lucky, Paolo Barbato, Rusty, Shark, Tito

DSC_4644

(na sliki DJ Paolo Barbato)

Diva Carneval 09, pustovanje kot se spodobi, se je tudi letos pobahal z raznolikim in pestrim diva show programom, kjer pa seveda niso manjkala nekatera znana slovenska imena, kot so Tina Gaber, Petra Slapar, Marlena, Sanja Grohar in še mnoga druga.

Izkupiček celotnega Carnevala bo namenjen popolni transformaciji spola Salome, ki se v naprej zahvaljuje vsem, ki so ji pomagali na poti do uresničitve njenih življenjskih sanj. Salome, manj poznana po imenu Nenad Ćuća, najbolj znana slovenska transseksualka, bo čez nekaj mesecev dokončno spremenila spol. Operacija spola bo stala kar neverjetnih 12 tisoč evrov. Po treh operacijah povečave prsi v preteklosti se je odločila še za končni in odločilni korak: dala si bo odrezati penis in namestiti ženske genitalije. Odločila se je, da jo bo operiral svetovno slavni beograjski kirurg Savo Perović v njegovi zasebni kliniki v Beogradu. Datum operacije še ni znan, saj Salome še čakajo hormonske terapije, s pomočjo katerih se bo njeno tkivo primerno preobrazilo iz moškega v žensko.

DSC_4650DSC_4646

Aja, zakaj le tolk mal slik? Jah, baterija mi je šla… žal! Mi je pa res hudo, da nism mogla poslikat vseh tako izvirnih mask 😦 naslednjič?

DSC_4651DSC_4655DSC_4634DSC_4653

Advertisements

One response to this post.

  1. Lol, zakaj pa baterije ne nafilaš preden greš?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: